Rozsdagyár

THE SCARLET - Jótékonysági akusztikus koncert

2020. február 22. - Felicium

84543857_2686764431421561_4790514012657811456_n.jpg

Idén márciusban különleges akusztikus koncerttel készül a budapesti ír/folk/rock csapat, a Scarlet. A zenekar a fővárosi BARHole Music-ban tartja majd jótékonysági rendezvényét, ahol különlegességekkel várnak mindenkit amellett, hogy egy Parkinson-kóros betegekkel foglalkozó alapítványnak gyűjtenek majd (Facebook-esemény).

Pár év fennállás után most a zenekarunk úgy gondolta, hogy a szokásos örömzenélés helyett egy magasztosabb célért szórakoztassuk a közönséget. Akusztikus koncert keretén belül a zenekari merch kedvezményes áron lesz beszerezhető, és az ebből befolyt bevételt egy az egyben egy Parkinson-kóros betegekkel foglalkozó alapítványnak ajánlanánk fel.

Az alkalom különlegességét az is növeli, hogy utoljára a Deák téren kaphatott el minket a közönségünk 1-2 éve utcazenélés közben ilyen formában - valamint ahelyett, hogy részt vennénk a Szent Patrik-napi rendezvényeken, ezt a koncertet részesítjük előnyben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4815486418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása