Rozsdagyár

EiLEMA - Vérükben a rock & roll | Hazai Reménységek #48

Megjelent az EiLEMA zenekar első EP-je

2020. február 23. - Felicium

eilema_press_2019_1.jpg

2020 első Hazai Reménységek részében ezúttal rockosabb vizekre evezünk és egy olyan 2019-ben alakult csapatot mutatunk be, akiknek a vérében van a '90-es évek rock and rollja. Ők az EiLEMA és a "Take Wing" című november 24-én megjelent kislemez.

Ez elsősorban nekünk jó hír és boldogság, de jó hír talán azoknak is, akik szerették a '90-es évek rockzenéjét. Szabó Dávid barátunk a Slowmesh-ből rhythm ’n’ grunge-nak nevezte el azt, amit csinálunk és ez annyira megtetszett, hogy rajtunk maradt. Ugyanis a zene ízig-vérig '90-es évek, grunge-os befelé fordulás és depresszió, rockos, néha már punkos alapokkal. A zenekar még 2016 végén alakult Amáliák néven. 2018-ban kiadtunk egy háromszámos digitális EP-t "Patchwork" címmel. 2019-ben aztán változott a felállás és nevet is változtattunk, év végén pedig felvettünk még 3 dalt. A felvételek Botlik Mátyás vezetésével a Grenma Stúdióban készültek. A borítót Jakab Péternek (KlinikLabel, Jazzékiel) köszönhetjük. Aki szerette a '90-es éveket, az tegyen egy próbát!

https://www.facebook.com/eilemaband

KÖVETKEZŐ KONCERT

Március 27. - Dürer Kert (kisterem)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2015487866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása