Rozsdagyár

AVAR - Klippremier: Bennem ég

2020. június 24. - Kovenant

avar_banda_02.png

Megjelent az Avar zenekar második videoklipje, amely a Bennem ég címet kapta. A zenekar keveri a modern világ hangzását az ősi dallamokkal, illetve több nyelven is megszólítja a nagyérdeműt.

A most megjelent magyar nyelvű dalt a zenekar atyja, Fábri Jingis„ András és gyerekkori jó barátja és Amigodos zenész pajtása, Köteles Leander álmodták meg. A pár évvel ezelőtti demók annyira elnyerték a Leander Kills frontemberének tetszését, hogy már akkor felajánlotta, egy dal erejéig vendégénekel a produkcióban. A régi barátság garantálta a jó hangulatú forgatást, na meg az a kupica pálinka, melyet az előző, World To Stay videoklip megjelenésére fogyasztott a banda, melynek napja éppen megegyezett a forgatáséval.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8215913302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása