Rozsdagyár

INK MY MIND - Klippremier: Levegőt

2020. augusztus 15. - Felicium

117643492_748412369293605_6005413203896338640_n.jpg

Vadonatúj és egyben rendhagyó videoklippel jelentkezett néhány napja a hattagú budapesti Ink My Mind zenekar. Legközelebb október 9-én a tavasszal elmaradt Metal From The Modern Age fesztiválon láthatjátok a csapatot (esemény).

Nehéz időszak nehéz lezárása ez a dal. Az élethazugságok, elhallgatás és csendes játszmázás margójára íródott, hogy emlékeztetőül szolgáljon nekünk, és mindazoknak, akik újra és újra ebbe a könyörtelen spirálba esnek.

Reméljük szeretni fogjátok! Köszönet a NO SILENCE STUDIOS-nak a kitartásért és mindenkinek, aki részt vett a munkában. A videoklip Király Zsolt, a zenekar gitárosának rendezésében készült, Németh László operatőri közreműködésével. 

Már közel egy éve elkészült, de különböző okokból tovább hangszereltük, mindaddig, amíg már csaknem túlcsordult zeneileg. Pont erre volt talán szüksége, hogy átadja, amit át kell adnia. A Levegőt egy hosszabb zenei korszak kezdete számunkra és ezt a következő megjelenések is tükrözni fogják, mind témában, mind zeneileg. Ez most az elhúzódó introspekció időszaka számunkra. Idén még egy klipes dallal biztosan jelentkezünk, sajnos az eredeti EP terveket keresztülhúzta a kialakult válsághelyzet, de reméljük, hogy mindennek ellenére erőteljes haladás következik és személyesen is tudunk találkozni mindenkivel, aki érdeklődik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8216139642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása