Rozsdagyár

LONGSTORYSHORT! - Klippremier: Leléptél

2020. augusztus 17. - Kovenant

longstoryshort.jpg

A LongStoryShort! újabb klippel jelentkezik, hamarosan érkező debütáló albumáról. A Leléptél pörgős, skate punkos lüktetésével egy szakítást dolgoz fel, férfiszemszögből bemutatva, hogy milyen, gyakran hülyeségnek hangzó gondolatokkal nyugtatja magát az elhagyott fél. A lemezbemutató koncert szeptember 5-én, a TRIP Hajón lesz.

A LongStoryShort! napsütötte pop-punk zenéjével hozza a tökéletes buli hangulatot. A fiatal csapat 2017-ben alakult, első kislemezük 2018-ban jelent meg My Summer címmel. Idén bekerültek a Hangfoglaló Program induló előadói közé, jelenleg Egyedi Peti produceri segítségével dolgoznak a hónap végén érkező első nagylemezükön. A "Helo" dalai közül már bemutatták a karanténklippel is megspékelt Stay-t, most pedig itt a srácok legelső magyar nyelvű száma, a Leléptél.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr10016167118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása