Rozsdagyár

RÓMEÓ VÉRZIK - Klippremier: No Future

„Ilyen tiszta fejjel még sosem forgattunk”

2020. szeptember 10. - Felicium

romeo_verzik_2020_1.jpeg

„Ilyen tiszta fejjel még sosem forgattunk” - hangzott el a zenekar legújabb videoklipjével kapcsolatban, mely az október 15-én érkező legújabb Rómeó Vérzik lemez előfutára.

Az október közepén érkező kilencedik nagylemez előfutáraként megjelent az album No Future című nótájának videója. „Ez egy ízig-vérig Rómeó Vérzik klip lett, nagyon fontos üzenettel: hiszen az embereknek szükségük van a szabadságra, a korlátok nélküli életre. Ez a dal pedig pont erről szól.” – nyilatkozta a frontember, Kovács Koppány. De nem csak az aktuális téma miatt érdekes a kisfilm: a videóban látható színpad ugyanis egy hatalmas hangár tetejére épült, nem kevesebb, mint 8 méter magasba. Az extrém helyszín okán, munkabiztonsági megfontolásból a forgatás alatti bulizásnak lőttek, a sztoriban látható iszogatás csupán színjáték a kamera kedvéért, amivel a felvidéki rock kvartett azóta is előszeretettel poénkodik, mondván: „ilyen józanul még nem forgattunk videót..” Persze viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak, hiszen a március óta tartó vírushelyzet miatt veszélybe került a negyedszázados jubileumi turnéjuk, így az október 15-én megjelenő lemez az, ami egyelőre tartja a lelket a brigádban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5416196832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása