Rozsdagyár

SOARA - Klippremier: Tezaab

2020. október 05. - Kovenant

soara.jpg

Megszokhattuk már 2020-ra, hogy a globalizáció, a fejlődő országok életszínvonal-emelkedése, illetve az Internet és a különböző digitális technológiák által biztosított hangrögzítési és közzétételi lehetőségek miatt a metalszíntéren is rendre felbukkannak a legkülönbözőbb, mindez idáig egzotikusnak tűnő országokból származó rockbandák, melyek saját ízlésük és kulturális hagyományaik szerint értelmezik újra a műfajt. Most a Soara nevű indiai csapat új klipjével ismerkedhetünk meg.

A Tezaab című nóta a zenekar "Dharm" című EP-jén kapott helyet és a dal a bőrszín és a nem szerinti megkülönböztetés ellen íródott, mely Ázsiában, Afrikában a mindennapok részét képezi. A főként vallási indíttatású és főleg a nők és gyermekek ellen elkövetett savtámadások ellen emelik fel szavukat az indiai zenészek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7716228072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása