Rozsdagyár

KALAPÁCS - Dalpremier: Úgy ítélj

2020. november 09. - Kovenant

kalapacs2020_1.jpg

Az elmúlt bő egy hónap a jubileum jegyében telt a Kalapács körül, hiszen az idén 20 éves zenekar minden hétköznap közzétett egy újraértelmezett klasszikust a "Kikalapált dalok" című különleges, 30 zenekar részvételével készült dupla feldolgozáslemezről, ám ezek között már három új saját szám is napvilágot látott. A 12 dalt tartalmazó "Világvégre" stúdióalbum és a tribute-lemez már megjelent, és ezzel egy időben megérkezett a negyedik dal, az Úgy ítélj szöveges videója is.

A Kalapács az eredeti tervek szerint novemberben az idén 30 éves Omennel közösen ünnepelte volna születésnapját, a hatályos jogszabályok, és a járvány elleni védekezés miatt azonban a jubileumi koncert új időpontot kapott, 2021 április 17-én kerül sor a megrendezésére. A két jubiláló zenekar mellé két kikalapáló is csatlakozik vendégként, az Alcohol és a Monument nyitja az estét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9316279760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása