Rozsdagyár

SZEKERES TAMÁS - LP-formátumban is megjelenik tavalyi szólólemeze

2020. november 09. - Kovenant

szekeres_tamas.jpg

Egy évvel a CD kiadását követően hanglemezen is megérkezett Szekeres Tamás új albuma! Az instrumentális gitárzene hazai úttörője a mára 30 éves, klasszikus "Guitarmania" című lemezével robbant be a köztudatba, meghonosítva ezzel egy addig kvázi ismeretlen műfajt idehaza. A korong november 20-án jelenik meg a GrundRecords gondozásában.

Lemezeit sikerre vitte külföldön is, olyan ismert arcokkal turnézott és zenélt együtt, mint Tony McAlpine vagy Ken Tamplin. Játszott az Omen zenekarban, illetve több mint 25 éve állandó közreműködője az Omega koncertjeinek. A "White Shapes Of Blue" Tamás 13. szólólemeze, egyfajta keresztmetszete az eddigi munkásságának. A virtuozitás olyan érzelemgazdag játékkal párosul, hogy önkéntelenül is átadja magát a hallgató az élménynek. A borítóból is sugárzó visszafogott elegancia a dalokban is tükröződik, öncélú virgázás helyett ezúttal is a daloké a főszerep, ám a technika és alázat továbbra is komoly szerepet kap. A hanglemez különleges, füstös kék színű korongon jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1616279698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása