Rozsdagyár

BYPASS OF ANGER - Klippremier: Pokol az Édenből

2021. január 09. - Kovenant

bypass_of_anger.jpg

2021-ben a debreceni modern metal csapat, a Bypass Of Anger új kiadványt tervez egy-két klippel megtámogatva és természetesen nagyon bíznak a koncertezés újraindulásában is.

A zenekar 2016 végén alakult Debrecenben. A stílus egyszerűen csak metal: a tagok különböző irányzatokból érkeztek. A Debreceni Beholderből Sólyom Zoltán (dob) és Tamás Tibor (gitár) kiszállt, majd embereket toborzott. Csatlakozott Simon Gergő (gitár) a Nemzeti Hangból és Tóth Lajos basszusgitáros. Hosszabb keresés után az énekes poszt is betelt, Lakatos Jani személyében. Egy év a számok írásával telt, majd 2017 decemberében a bőgősposzton változás történt.

Az új basszusgitáros Holecska Gábor (ex-Blackhoney) lett. 2018 februárjában a Rockspa stúdióban négy szám került rögzítésre Ferenczi Tibor szárnyai alatt. A felvétel célja a bemutatkozás és a koncertek szervezése. El is kezdődtek ősszel a koncertek, többek között Békéscsabán, Budapesten, Hajdúszoboszlón, sőt a határon túl, Temesváron is járt a banda. Év végével Holi családi okok miatt kilépett a zenekarból. Hosszas keresgélés következett új basszeros után, majd a B.o.A. és Falat (ex-Replika) 2019 elején egymásra talált.

Ismét koncertek következtek, például eljutottak a srácok a debreceni Campus-fesztiválra is. A koncertezésen kívül újabb számok írása következett, közös megegyezés szerint egy új irányvonal alapján, miszerint a dalok legyenek letisztultabbak, egyszerűbbek. Ennek hatására 2020 tavaszán négy szám rögzítésre került a debreceni MMP stúdióban, aminek eredményeként egy kiadvány júliusban látott napvilágot "Pokol az Édenből EP" címmel. Ennek egyfajta előszeleként a Fejemet fogd című darabra készült egy karanténklip, augusztus 1-én pedig kijött az album címadó dalára (Pokol az Édenből) a videoklip. 2020 sajnos, mint mindenkinek, javarészt koncertmentes év volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8416378372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása