Rozsdagyár

REMORSE - Klippremier: Jelbeszéd

2021. február 24. - Bodzilla

remorse-2021_1.jpg

Új klippel jelentkeztek az ózdi thrasherek. Mint ahogy nem régiben beszámoltunk róla ITT, közel egy hónapja jelent meg a Remorse legutóbbi albuma, a "Kohó".  A Hazudnak és az Indulunk tételekre már készült korábban szöveges videó, most pedig egy mozgóképes anyaggal jelentkeztek, amely a Jelbeszéd című dalra készült.

A dal aktuális témát boncolgat, hiszen mindannyian érezzük, hogy napjainkban egyre nehezebben értjük meg egymás szavát. A zenekar saját elmondása szerint a sokszereplős klip már régi vágyuk volt. Így készült el Szabó Pecer (basszusgitár) ötlete alapján a "nem lát, nem hall, nem beszél" + metalvilla kombós videóanyag, melynek megjelenése kapcsán Facebook-oldalukon nyereményjátékot is hirdetett a banda:  aki a legtöbb rockert felismeri a klipben, CD/póló ajándékban részesül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7416438352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása