Rozsdagyár

WOODSTOCK BARBIE - Dalpremier: In My Mind

2021. március 22. - Kovenant

woodstock_barbie_cov-1024x683_1.jpg

Ti is ismeritek azt az érzést, amikor teljesen össze van kavarodva minden a fejetekben és sehogy se találjátok a helyeteket? A mentális káosz és agyi béke kettősségéről énekel a Woodstock Barbie legújabb dalában, mely az április 2-án megjelenő kislemezük újabb előfutára.

A Woodstock Barbie tavaly ősszel dobbantott bemutatkozó EP-jével, a "Never Gonna Fall in Line"-nal, de a karantén-hónapokban sem tétlenkedtek, sorra készültek az új dalok, adtak karanténkoncertet az A38 Hajón, felléphettek az idei év komplett fesztiválszezonját reprezentáló Fekete Zajon, a Fülesbagoly tehetségkutató debreceni döntőjében Szandra bezsebelte a legjobb énekesnőnek járó díjat, Arián (gitár, billentyűk) pedig a legjobb hangszeres zenésznek járót, nem mellesleg a Campus Fesztivál különdíját is, valamint bejutottak az Öröm a zene döntőjébe is. Még decemberre készültek el az új kislemezzel, de a korlátozások miatt még vártak egy kicsit a megjelenéssel, erről itt az új dal, az In My Mind.

Ez a dal is, mint sok másik az albumról, öngyógyító hatással jött létre. Úgy is mondhatnám, hogy öngyógyító mantrázás. Ez az az érzés, amikor bármi is történt veled az életben, bármilyen mentális deficittel rendelkezel, meg kell tanuld magad megbékíteni és elfogadni a nyomást, hogy aztán haladhass tovább a jó úton. Amikor rájön az ember, hogy attól lesz boldog, ha azt csinálja, amit igazán szeret, akkor a test és az elme is rendben lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9716473756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása