Rozsdagyár

PALMIST - Klippremier: Spark

2021. március 31. - Kovenant

palmist_1.JPG

Az Essex megyei brit modern rock banda, a Palmist új dalt és klipet tett közzé Spark címmel. A zenekar eddig két EP-t jelentetett meg ("The Walls Between You & I" - 2019 és "Fake Smiles" - 2020), most kifejezett céljuk volt valami lazábbal előállni. 

Alapvetően a Spark dal arról szól, hogy találkozol valakivel egy hétvégi estén és jól érzed magad valakivel, akivel csak most ismerkedtél meg. A pillanat megragadásáról és a felhőtlen szórakozásról szól, melyet az elmúlt évben mindannyian nagyon hiányoltunk. Hangzásilag a szám a modern metal és a szinti-pop elegye egy kis diszkóhangulattal megspékelve.

Tökéletes dal ez arra, hogy kitáncold magad és teli torokból énekelj velünk, hogy elfelejtsd minden gondod és csak a pillanatnak élj. A klip pedig amolyan '80-as évekbeli hangulattal bír. Tele van válltömésekkel és erősen kérdőjeles táncmozdulatokkal: mintha a Wham!-et látnád kínosabb verzióban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1516486674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása