Rozsdagyár

MOLTO - Dalpremier: Nincs tovább

2021. április 23. - Kovenant

molto.jpg

Szöveges videót készített a debreceni Molto zenekar a Nincs tovább című dalukra, mely a 2020 márciusában megjelent "Kontroll" című második soralbumukon szerepel. A banda jelenleg harmadik lemezén dolgozik.

A csapat még 2017-ben alakult meg, első koncertjét pedig a Roncsbárban adta 2018-ban. A közös zenélés apropója, hogy a tagok korábbi együttesei megrekedtek, így a legésszerűbb lépés egy új projekt létrehozása volt, amelyet elsősorban baráti kötelék tart össze. A csapat sokáig név nélkül próbált, először Allegro Molto néven, majd egyszerűsítve csak a Molto nevet használva. A Molto zenéje súlyos, groove-os, szövegei pedig őszinték, szókimondóak. A csapat élőben a leghitelesebb, arcba mászó dalaik élőben még lehengerlőbbek, mint lemezen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2716511078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása