Rozsdagyár

NOVAROCK 2022 - Megvan az eddig leszervezett fellépők listája

2021. április 28. - Bodzilla

nova-rock-2022.jpg

Normál esetben ebben az időszakban az idei Novarock-fesztivál  részletes napi, illetve időrendi beosztásának a bejelentése lenne esedékes, de mint ismeretes, sajnos a járványügyi helyzet miatt idén is elmarad a rendezvény. Bízva abban, hogy jövőre már valóban megrendezhető lesz az esemény, a szervezők közzétették a jövő év június 9. és 12. közötti időszakra tervezett rendezvény eddig leszerződtetett fellépőinek névsorát.

A sokak által legjobban várt, tavalyra és az idei fesztiválra is bejelentett System Of A Down egyelőre nem szerepel a listán (mint ahogy a Korn és a Volbeat sem), de bízzunk benne, hogy a szombati napra még kiadó főzenekari posztra jó eséllyel ők kerülnek. Nagy nevekből azért így sincs hiány. A Five Finger Death Punch mára igazi sztárcsapattá nőtte ki magát, és ugye a magyar vonatkozás miatt errefelé talán még népszerűbbek. Dave Grohlék is vígan elszórakoztatnak több tízezres tömeget.

Ezenkívül sokan megtalálhatják a zenei stílusuknak megfelelő előadókat, legyen az akár az Offspring, az Airbourne, Devin Townsend vagy a Jinjer. Érdemes böngészni a közzétett plakátot. A fellépők névsora ezzel közel sem teljes, több ismert zenekar felbukkanása várható még. De nemcsak a zenekarok, hanem a helyszín közelsége és a barátinak mondható jegyárak is vonzóak lehetnek (a négynapos bérlet egy nagyobb sportarénás koncert áráért beszerezhető).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6416515864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása