Rozsdagyár

NEW FRIEND REQUEST - Klippremier: Nem érlek el

2021. június 02. - Kovenant

new_friend_request2021_1.jpg

A Pest megyei modern metal csapat folytatja azt a masszív menetelést, amelyet az év elején bemutatott Nem felejtek című daluk megindított. Az új dal esetében sem mondhatjuk azt, hogy a banda visszavett volna a tempóból vagy az erős mondanivalóból, a klip képi világa és az abban feltűnő extravagáns szereplőgárda már csak egy igen erős pont az i-re!

Az új dalról és klipről a zenekar énekese, Kerecsen „Leci” László így nyilatkozott:

A klipet már akkor magam elé álmodtam, mikor a dalszöveg született, éppen ezért látványos lehet a párhuzam a dal mondanivalója és a képi világ között. Sajnos, bár reményekkel telien, de mégis törésekkel indult ez az év is számomra, elveszítettem egy jó barátot, a vírus következményei hatással voltak a családomra és újra kellett terveznem sok mindent a magánéletemben is. Ezek az érzések szülték ezt a dalt, de egyáltalán nem bánom, hiszen mindig is volt egyfajta keserédes hangulata a szövegeimnek, így ezúttal is önazonos tudtam maradni.

A klippel kapcsolatban az, aki ismeri a zenekart, nem fog meglepődni a ránk egyébként sokszor jellemző filmes utalásokon. Ez ugyan soha nem egy tudatos lépés, mindössze filmrajongásom és a szakmámból adódó hozadék, ami ezúttal Stephen King Halálsoron című ismert drámáját veszi alapul. Ezt az alaptörténetet egy plusz cselekményszállal egészítettem ki, ahol kedves barátunk Koltai Virginia a bibliai hét főbűnt testesíti meg rövid montázsok erejéig.

A történet fő vonalában pedig szintén fantasztikus zenekarközeli emberek segédkeznek, kezdve Debreczeni Márktól az Evermind énekesétől, Rudolf Máté többszörös hazai és nemzetközi sikereket is elért testépítőn keresztül, akinek egyébként tesója, Gergő is feltűnik a klipben, valamint a talán sokak számára legnagyobb meglepetés Sipos Peti, aki szintén a zenekar barátjaként elsők között mondott igent a karakterszerepre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3316580198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása