Rozsdagyár

RED RUM, SIR, IS MURDER?! - Klippremier: C'est la Vie

2021. június 15. - Kovenant

rrsim.jpg

Június elején jelent meg fiatal hazai pop-punk rock csapat, a Red Rum, Sir, Is Murder?! bemutatkozó albuma, melyről most a C'est la Vie című tétel kapott videót.

Zenekarunk Red Rum, Sir, Is Murder?! néven 2019 augusztusában alakult, felállásunk: Kósa Sándor énekes, Papp András basszusgitáros, Gubicza István gitáros és Gubicza Péter dobos. Nagyjából ekkor kezdtünk el dolgozni a bemutatkozó anyagunkon, melynek munkálatai a covid miatt elhúzódtak, de végre elkészült az első nagylemezünk. 

A felvételek során mindent saját magunk vettünk fel a basszusgitárosunk műhelyében, az anyag maszterelésében Papp Samu segített. Az első klipünket is itt készítettük el Gallovich Péter segítségével (nagyon köszönjük neki!!), az albumborítónkat pedig Papp András csinálta.

Stílusát tekintve az album széles spektrumon mozog, egyfajta kísérletezésnek is felfogható és főleg emiatt angol nyelvű dalszövegekben gondolkozunk a későbbiekben is. Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a zenénket és minél előbb színpadra állni!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7416594386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása