Rozsdagyár

EILEMA - Dalpremier: The Worm Inside

2021. június 17. - Kovenant

eilema_mother_press_2020_photo_peter_kosa_1.jpg

Elkészült az első Eilema nagylemez, melyről most a The Worm Inside című tétel szöveges videójával lehet megismerkedni.

Ezúttal is a Jakab Péter (Klinik Label, Jazzékiel) - Kósa Péter páros készített a dalunkhoz egy videót, csakúgy, mint annak idején a Mother című dalunkra. Ebben a klipben inkább a szöveg kapott hangsúlyt, a zenészek csak elmosódottan látszanak - talán mindenkinek jobb is így. 

Ahogy majd látjátok, halljátok, továbbra is felnőtt tartalmakat gyártunk: nem a 18+os értelemben, hanem hogy nem látjuk már fekete-fehérben a világot, csakis árnyalatokat és így próbálunk nagy megfejtések nélkül bemutatni kemény témákat, valós emberi történeteket.

A lemez néhány héten belül kijön, sőt, a Record Store Day második felvonására (július 17.) limitált példányszámban kazettán is megjelenik. 

Június 25-én pedig az Analog Music Hall teraszán szól majd a rhythm’n’grunge, az Icenappel játszunk egy ingyenes koncertet, ami azért nagy szó, mert 2019 novembere óta nem volt saját koncertünk. Addig tűkön ültök, mi pedig köszönjük a figyelmet! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3916596104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása