Rozsdagyár

TÜNDÉRVESE - Klippremier: Körbezárul (intro)

2021. június 17. - Kovenant

tundervese.jpg

Videóval harangozza be második nagylemezét a Tündérvese. Az új anyagon visszaköszönnek a zenekarra jellemző keleti, alter és metalos stílusjegyek, sok szempontból mégis egy újabb, direktebb zenei anyag várható tőlük. Először egy rövid, instrumentális dalt mutatnak be, melyet az album előzetesének szánnak.

"Az új lemez az ember testébe, elméjébe, hétköznapi életébe való bezártságáról, és az abból való kitörésről szól. Ehhez a koncepcióhoz igazítottuk a lemez hangzását, de ide tartozik a videó épített és digitális díszleteinek zártsága is” – mondta a zenekar frontembere, Szeiler Bálint.

A videóban látható digitális világot a zenekar gitárosa, Bártfai Gábor és Pataki Szonja készítette. A zenekar tagjait 3D-ben szkennelték be, a digitális sziluettjük pedig a szintén animált sivatag közepére került. 

"Egy, az építőiparban használatos technológiát ötvöztünk 3D-animációval és valós filmfelvételekkel, ami így egy nagyon izgalmas fúziót adott ki. Rengeteget kísérleteztünk, a végeredmény több mint 200 munkaóra alatt jött létre” – mesélte az elmúlt hónapok munkájáról Bártfai Gábor.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2016596108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása