Rozsdagyár

ROBERT PLANT - Az évtizedek óta együtt játszó régi rockbandák szánalmasan roskatagnak tűnnek

2021. szeptember 07. - Kovenant

rb.jpg

A legendás brit rockbanda, a Led Zeppelin korábbi frontembere, Robert Plant a MOJO magazinban beszélt az amerikai bluegrass és country énekesnővel, Alison Kraus-szal készített és hamarosan megjelenő új, immár második albumáról ("Raise The Roof") és ennek kapcsán megosztotta gondolatait az elöregedő rockszcénáról is.

Az igazán klassz dolog Alisonnal és velem kapcsolatban az, hogy rokonlelkek vagyunk. A legtöbb zenész megalapít egy bandát, majd egészen a végéig együtt maradnak, legyen az 20, 30, 50 vagy akármennyi év - és ez az egész egy idő után szánalmasan és szomorú módon roskatagnak tűnik. Olyan, mintha ezek az emberek egy mentőcsónakba kapaszkodnának: nem akarják elhagyni ezt a kényelmes pozíciójukat. 

Velünk kapcsolatosan semmi sincs kőbe vésve. Készek voltunk valami újba fogni és tudtuk, hogy milyen jól sült el az előző alkalom, így újra összejöttünk, hogy lássuk, mi jön ki a dologból. Semmi vesztenivalónk sincs. 

De sosem mehetsz vissza a múltba. Elég nehéz dolog eleve megismételni egy olyan dolgot, melyet akár egy évvel ezelőtt csináltál, nem hogy 49 éve. Előre kell tekintenem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4316682490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása