Rozsdagyár

PENNHURST - Klippremier: Életek árán

2021. szeptember 11. - Kovenant

pennhurst2021.jpg
Nu / modern metal, agresszív, mélyre hangolt, effektezett gitárok, énekfronton scream és rapesebb betétek, tiszta, fülbemászó refrének és elektronikus zenei elemek - például dubstep - egy anyagon: a Pennhurst első nagylemeze az októberi HammerWorld magazin CD-mellékleteként jelenik meg hamarosan. A rengeteg neves nemzetközi zenekarral dolgozó Sallai Péter (Sabaton, Hammerfall, Crematory, Accept) grafikájával készült “Őrizetlenül” első klipes dala, az Életek árán máris meghallgatható. 

Októbertől a zenekar aktív koncertezést tervez, a dátumokért érdemes a hivatalos honlapot és a Facebook-oldalukat figyelni. A lemezbemutató koncert október 30-án lesz Budapesten, az Analog Music Hallban, vendégeik a SnailGardN és a Your Last Steps zenekarok lesznek.

flyer_5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7616686046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása