Rozsdagyár

JINJER - 10 milliós megtekintés felett a Teacher! Teacher! videója

2021. szeptember 15. - Jurancsik Eszter

jinjer-news-9920.jpg

2019 januárjában jelent meg a Jinjer "Micro" címet viselő középlemeze, amely előfutára volt az az év októberében boltokba került "Macro" elnevezésű nagylemeznek (kritikánk ITT olvasható). A kiadványon hat dal kapott helyet, köztük a Teacher! Teacher! is.

A Tatjána Smajluk énekesnő vezette ukrán zenekar boldogan osztotta meg Instagram-oldalán, miszerint a szerzeményhez készült kisfilm, amelyet koncertfelvételekből vágtak össze, elérte a 10 milliós nézettséget - ezzel a 2016-os Pisces mellett a második legnézettebb klipjük lett.

A Jinjer új albuma egyébként augusztus 27-én jelent meg "Wallfowers" címmel, amelyet a csapat eddigi legkeményebb, legsötétebb kiadványaként definiált (recenziónk ITT olvasható).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr816689758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása