Rozsdagyár

JINJER - Klippremier: Disclosure!

2021. november 16. - Jurancsik Eszter

jinjer-news-9920_1.jpg

Az ukrán Jinjer "Wallflowers" című új nagylemeze augusztus 27-ével került boltokba (kritika ITT), amelyről több ízben elmondta a Tatjána Smajluk énekesnő vezette zenekar: eddigi legnyugtalanabb kiadványuk lesz. 

Az elsőként klipes formában megjelent Vortex a túlgondolásról íródott, a Mediatort egy online személyiségteszt eredménye ihlette, a Wallflower pedig Tatiana introvertált emberként megélt küzdelmeivel foglalkozik.

Ma újabb nótához jelent meg kisfilm, amely a Disclosure! címet viseli, a banda pedig elmondta: a dalszöveg egy korábbi interjú emlékét idézi fel, amelyben a riporter az énekesnőt és a basszusgitáros Eugene Abdukhanovot megpróbálta a politika felé terelni, és ez egyáltalán nem volt a két zenész ínyére.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8816756228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása