Rozsdagyár

STRONG DEFORMITY - Klippremier: Manitou

2021. december 22. - Kovenant

strong_deformity_1.jpg

Jövőre várható a szombathelyi Strong Deformity új albuma, melyről most a Manitou című első előzetes dal klipje nézhető meg a hajtás után.

Az új lemezanyagot a Zengőkert stúdióban vettük fel Bánházi Gáborral, aki többek között a Lazarvs-albumokat is rögzítette és keverte és nem mellesleg a kiváló, elektronikus pszichedeliában utazó Óperentzia nevű duó dobosa. A Manitou-hoz készült videót a stúdiómunkálatok alatt rögzítettük Riba Márióval, akivel már korábbi videókon is dolgoztunk együtt.

Az új album tíz dalt fog tartalmazni és a tervek szerint 2022-ben jelenik meg. A megjelenést megelőzi még két kislemez és a teljes album tavasszal lesz elérhető. Az új dal elérhető az összes ismert streaming-szolgáltatónál.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1516791044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása