Rozsdagyár

FROM THE SKY - Klippremier: Luna

2022. január 05. - Kovenant

from_the_sky_martin_wanda_1.jpg

Tavaly szeptemberben jelent meg az ex-Miserium énekes, multihangszeres, dalszerző Tari Szabolcs új formációjának, a From The Sky csapatnak a debütalbuma "Rex" címmel (lemezkritikánk ITT olvasható). Szeptemberben pedig már a második korongjuk megjelenése várható "Antarktika" címmel, melyről most a Luna című előzetes dal kapott klipet.

A Luna az első kislemezdal a szeptemberre várható második From The Sky lemezről. Az érzések, amelyeket közvetít leginkább a múlt szellemeinek megidézését juttathatja eszünkbe. Ellentétben a Lacrimosa és Libra című dalainkkal itt most nem a zongora, hanem a klasszikus gitár adja a lírai aláfestést. A megírását leginkább Wanda Martin és az ő "Az ártatlanság és tapasztalás dalai" című kiállítása, fotósorozata inspirálta.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6916804150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása