Rozsdagyár

MESHUGGAH - Dalpremier: The Abysmal Eye

2022. január 28. - Kovenant

meshuggah2022.jpg

Április 1-én érkezik a svéd extrém metal brigád, a Meshuggah új albuma "Immutable" címmel az Atomic Fire Records gondozásában, melyről most a The Abysmal Eye című tétellel lehet ismerkedni a hajtás után. Mårten Hagström gitáros az alábbiakban beszélt a kiadványról.

Számunkra egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy új albumot fogunk készíteni. Tudtuk, hogy meg tudnánk csinálni, de a kérdés az volt, hogy akarjuk-e egyáltalán. Döntenünk kellett, hogy megcsináljuk vagy ha nem, akkor mi a fenét fogunk magunkkal kezdeni? Végül egy hosszadalmas megbeszélést követően megállapodtunk bizonyos dolgokban. Csinálhatunk egy albumot a lehető legkevesebb megszorítással.

Bemegyünk a stúdióba és a lehető legkirályabb lemezt próbáljuk elkészíteni mindenféle görcsölés nélkül úgy, hogy az egész munkát inkább lehetőségként fogjuk fel. Olyan kihívás volt ez, melyhez fel kellett nőnünk. Elég gyorsan bele is vágtunk. Mindenki dalokat kezdett írni, beindult a dolog és hirtelen ott ültünk az asztalnál és azon vitatkoztunk, hogy mennyit dalt kell lehagynunk a korongról! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2416869232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása