Rozsdagyár

THE ROYAL FREAK OUT - Klippremier: The Process Of Being The Same

2022. február 15. - Kovenant

the_royal_freak_out2021_1.jpeg

Három évvel első nagylemezük után a The Royal Freak Out decemberben jelentkezett egy új dallal, a Viva la Resistence-szel, mely a február 21-én megjelenő "Emergence" nagylemezt kezdte felvezetni. Érdemes volt azzal kezdeniük, hiszen az  az egyik legkorábban elkészült daluk, a most megjelenő The Process Of Being The Same pedig az egyik leghúzósabb darabja a az új lemeznek. 

“A dal egy olyan ember gondolatait fogalmazza meg, aki egész életében a kényelemnek élt és rájön, hogy, ha néha törte volna magát, hogy kilépjen a komfortzónájából és kicsit megküzdjön az igazán fasza dolgokért, akkor mennyivel több lehetne.” – mondta el a dalról Farkas Balázs, a zenekar frontembere.

A klipet több helyszínen forgatták, a festői Kisorosziban és a Velencei-tó környékén. Az alapötlet a rendező, Köge fejéből pattant ki, ő fényképezte és vágta is a videót.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2317535204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása