Rozsdagyár

THE WALLKIDS - Klippremier: A világ most a legszebb

2022. március 04. - Kovenant

the_wallkids2022.jpg

Leforgatta legújabb klipjét a The Wallkids zenekar az A világ most a legszebb című dalára. A kisfilmet ismét Szabó Norman készítette, akivel a csapat régi barátságot ápol, ám a munkakapcsolatuk csak 2020-ban kezdődött el. Sorrendben ez a harmadik közös klip, melyen együtt dolgoztak.

Az A világ most a legszebb című dal érdekessége, hogy nem a csapat eddig megszokott punk stílusát képviseli, hanem egy akusztikusra hangszerelt szerzemény. A fiúk, ahogyan a Hiába futsz! című 2021-es klipjük esetében, most is egy helyszínen forgattak egy minisztoris mozit.

A The Wallkids új klipje egy kicsit komolyabb, mint az előző, de természetesen ezúttal is megmaradtak a szórakoztató jelenetek, mivel ez náluk már koncepció. A csapat készíti az új lemezét, több dallal is elkészültek, idén már komolyabb médiajelenlétre is lehet tőlük számítani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5017772116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása