Rozsdagyár

SLOWMESH - Klippremier: Up To You

2022. március 28. - Kovenant

slowmesh2021_1.jpg

Új klippel jelentkezett a budapesti Slowmesh zenekar. A legutóbbi, "Isolate"' című nagylemezük egyik legpörgősebb dalához, az Up To You című tételhez forgattak videót a srácok.

"Igaz, hogy az album már több, mint egy éve jött ki, de úgy gondoltuk, ez a dal túl jó ahhoz, hogy ne kapjon még egy kis rivaldafényt" - vallja Süle Tamás, a zenekar gitárosa.

Az Up To You klipje két változatban került a nyilvánosság elé. Ezzel a zenekar a közösségi média képmutatására szeretné felhívni a figyelmet. Az egyik verzió csak az Instagramra került fel, és ebben a vágásban a srácok ünnepelt sztárként csillognak, rengeteg glamúr-effekt van rajtuk. A másik változat - mely a videómegosztóra került fel - viszont kendőzetlenül megmutatja a magánéleti gondokat és a munkahelyi stressz pillanatait is.

Szabó Dávid, a zenekar énekese így mesél a koncepcióról:

A közösségi médiában megfigyelhető, hogy hamis képet alakítunk ki magunkról. Egy kicsit mindig szépítünk a valóságon, effekteket használunk, tökéletesítjük az eredeti állapotot. Ennek a jelenségnek az árnyoldalaira szeretnénk rámutatni ebben a kisfilmben, és egyúttal arra biztatunk mindenkit, hogy hagyja az effekteket és legyen önmaga!

A klipet Bánáti Tamás és Bánhegyi Tamás (TomaPictures) rendezte és fényképezte, akikkel a srácok már többször dolgoztak együtt. A klip az NKA támogatásával készült.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5217791722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása