Rozsdagyár

SALVUS - Klippremier: Héthatár

2022. április 07. - Kovenant

salvus2022_2.jpg

Új dallal és klippel jelentkezett a 2001-ben megalakult budapesti metalcsapat, a Salvus Héthatár címmel (az együttes előző, 2019-es albumáról ITT írtunk kritikát).

Héthatár címmel nemrég új dalt rakott össze a zenekar, és azzal lendülettel egy klip is forgott hozzá a Carbon Head produkció segítségével. A legutóbbi akusztikus kiruccanás után ismét a jól megszokott energiával és a zenekartól elvárt húsba vágó szöveggel, tartalommal és iróniával csapunk az asztalra. 

A hangzásért ismét Vári Gábor mágus felelt, illetve itt debütál a nemrég visszatért gitárosunk, Kokavecz András is. A zenekar jelenleg épp a Phoenix RT-vel és a Nova Prospecttel közös miniturné keretén belül járja az országot: április 8-án a Dürer Kertben lesz az idei első pesti koncertünk. Várunk mindenkit az eseményeken!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6417799939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása