Rozsdagyár

MONASTERY - Underground minifesztivál a Kék Yukban május 27-én

2022. május 23. - Kovenant

monastery2022a.JPG

A Monastery zenekar Divine Damnation elnevezésű tavaszi turnéjának utolsó állomása május 27-én lesz a budapesti Kék Yukban, mely egyben egy minifesztivál-sorozat, a Catatonic Night vol.01 első bulija lesz. A Monastery mellett a progresszív black-death metalban utazó budapesti szupergroup, a Rivers Ablaze is készül egy fergeteges koncerttel.

További fellépő még a szarvasi dallamos death metal banda, a Mors Silens és a kapuvári old school thrash csapat, a Morte Silmoris is. Az estét a fiatal srácokból álló extrém metalos Ravenmask nyitja.

A Monastery hamarosan egy új számmal jelentkezik, melyre klip is készül, élőben pedig nyáron néhány fesztiválon lehet találkozni a csapattal. A "Far From Christ" album megjelenésének 30. jubileumát a zenekar egy őszi, néhány állomásos turnéval ünnepli, ezeken a koncerteken erről az anyagról több szám kerül a programba (az együttes idei új albumáról ITT írtunk kritikát, míg a velük készült interjú ITT olvasható).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7717838203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása