Rozsdagyár

COLMENA - Klippremier: Inszomnia

2022. június 30. - Kovenant

colmena2022.jpg

A Colmena 2017-ben alakult zenekar. A név egy spanyol kifejezésből ered, melynek a jelentése kaptár. Két kislemezt és egy nagylemezt hoztak már ki. 2017-ben egy online szavazást megnyerve jutottak be az East Festre. Az elmúlt évek alatt a hazai underground zenekarokkal jó baráti viszonyt alakítottak ki, és igyekeznek is ápolni azokat. Felléptek már az AWS, Nova Prospect, Down For Whatever, New Friend Request, Mudfield, Phrenia és a Trillion zenekarokkal. Legújabb daluk címe Inszomnia, melyre klip is készült.

A zenekar stílusát tekintve a mai modern metal vonalat erősíti, melynek az AWS volt az úttörője az elmúlt években. A zenében megjelennek a zúzósabb riffek és kemény breakdown-ok, dallamos ének screammel megfűszerezve. A kezdetleges metalcore-vonal és az útkereső első nagylemez után a második nagylemezzel, melynek a munkálatai zajlanak éppen, egy picit új vizekre lépett a csapat. Új stílusjegyek jelennek meg a zenéjükben, melyek eddig még nem voltak tetten érhetők. A PKÜ Nagylemez programjának egyik nyertes zenekara és így együtt készíthetik el a No Silence Stúdióban, Simon Istvánnal a második korongjukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1317872299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása