Rozsdagyár

ILL NINO - A Five Finger Death Punch előtt az Arénában

2022. július 01. - Bodzilla

ill_nino.jpg

Eredetileg a Hoolywood Undead melegítette volna be a közönséget a Five Finger Death Punch július 5-i budapesti koncertjén. Ám logisztikai problémák miatt visszamondták a fellépésüket. Néhány napja a szervezők bejelentették, hogy a svéd Solence került a helyükre. Friss hír, hogy az Ill Nino is felsorakozik Báthory Zoliék elé/mellé.

Az újjáalakult csapatnak ez lesz az első hazai fellépése. Mint ismeretes, az Ill Nino kettéválása után hosszas pereskedés kezdődött a névhasználatért, melynek jogát végül Dave Chavarri dobos és Lazaro Pina basszeros kapta meg. Hozzájuk csatlakozott Marcos Leal (ének), Jes DeHoyos (gitár), Sal Dominguez (gitár), Daniel Cuoto (ütős hangszerek), valamint visszatért a csapatba Marc Rizzo (gitár), aki alapítótagja volt a zenekarnak, majd az első album után a Soulfly-ba távozott. 

Hogy mennyire ütőképes az új felállás élőben, arról jövőhét kedden megbizonyosodhatunk mi is. Addig is ízlelgessük a legújabb dalukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3317872401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása