Rozsdagyár

NILE - Távozik a csapat basszusgitáros-énekese

2022. július 03. - Kovenant

nile2022_1.jpg

A Dél-Karolina állambeli death metal gépezet, a Nile hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy távozik a formációból Brad Parris basszusgitáros-énekes. A zenekar még nem nevezte meg a helyére érkező új tagot: a váltás békés úton történt és a csapat köszönetét fejezte ki Parris felé a náluk eltöltött évekért (a Nile előző albumáról ITT írtunk kritikát).

Itt az idő, hogy megosszuk rajongóinkkal és a metalközösséggel a hírt, hogy Brad Parris idén távozik a Nile-ból. Ezt már tudtuk egy ideje és Braddal együtt azon dolgoztunk, hogy a váltás zökkenőmentes legyen. Brad 2015 óta volt a Nile zseniális tagja: mindvégig profin és elkötelezetten játszott nálunk. A lehető legnagyobb békében válunk el egymástól, hogy Brad más projektekre és a családi dolgaira koncentrálhasson. 

Barátságunk és bajtársiasságunk megmarad és csak a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézvést. A Nile turné- és lemezfelvételi kötelezettségi továbbra is élnek. Egy olyan banda számára, mely már több, mint 25 éve működik, természetes, hogy időnként változások történnek és ígérjük rajongóinknak, hogy megmaradunk ugyanannak a brutális hordának, akik eddig voltunk. 

Jelenleg van néhány kifejezetten ígéretes jelöltünk a basszusgitárosi/énekesi posztra, azonban ha bárki szeretne jelentkezni a meghallgatásra, akkor az alábbi e-mail címen ezt megtehet: nilebassistaudition@gmail.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4517874187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása