Rozsdagyár

JIGOKÜ - Klippremier: ADSR

2022. július 25. - Kovenant

jigoku_4.jpg

Két évvel debütáló EP-jének megjelenését követően jelentkezett ADSR című új dalával a szegedi indusztriális metal csapat, a Jigokü, mely a Forbidden Noise romjain alakult meg. 

A zenekart Magony Gergely, Balogh Ádám és Kuczora Gábor alapította, miután előző bandájuk (Forbidden Noise) a földbe állt. Kezdetben teljesen szobaprojekt volt, egy gitáron íródtak a számok, melyeket az összejövetelek során rögzítettek házi körülmények között. Szövegeikben kifejeződik a düh és a tehetetlenségből fakadó gyűlölet a korrupt politikusok, a populista reklámcég vezetők, az őrült tömeggyilkosok (akik az előbbiek által befolyásolva egyre messzebb sodródnak a valóságtól), valamint az ember legnagyobb ellensége, a halandóság iránt.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3617891091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása