Rozsdagyár

EPICA - Ünnepi stream-koncert szeptemberben

2022. július 28. - Jurancsik Eszter

61a7c52cabca9.jpg

Idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját az Epica, ennek apropóján pedig egy nagyszabású koncertet ad a csapat szeptember 3-án, amelynek különlegessége, hogy a világhálón is követni lehet majd.

A zenekart 2002-ben alapította Mark Jansen énekes-gitáros, miután otthagyta előző csapatát, az After Forevert. Először a Sahara Dust nevet viselte az együttes, Helena Michaelsen norvég énekesnővel az élén, ám ő nem sokkal később kilépett és Mark akkori barátnője, Simone Simons került a mikrofon mögé. A holland hatosfogat eddig nyolc nagylemezt adott ki, legutóbb az "Omega" című korongot 2021 februárjában (kritikánk ITT olvasható).

A buli a tilburgi Poppodium 013-ban kerül megrendezésre, ott, ahol húsz éve a banda első fellépése volt, akkor még az Anathema előzenekaraként.

A stream ötlete váratlanul jött, ugyanis a jegyek már mind elkeltek, erről Coen Janssen billentyűs mesélt:

Rendkívül boldogok vagyunk, hogy megoszthatjuk az évfordulós koncertet - nemcsak azokkal a szerencsésekkel, akik jegyhez jutottak, hanem a világ minden más lakójával is! Hűséges rajongótáborunk a bolygó minden pontján jelen van, és a közvetítés révén mindenki részese lehet a koncertnek. Nélkületek nem lenne születésnapi buli!!! Szóval, készítsétek be az italokat és figyelmeztessétek a szomszédaitokat, mert ez egy zajos este lesz!

ITT lehet többet megtudni az online show-ról, és augusztus 12-ig elérhetőek az early bird jegyek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6317893049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása