Rozsdagyár

PAKSI ENDRE - Klippremier: Békesség sugárút

2022. szeptember 02. - Kovenant

paksi_endre1_2.jpg

Paksi Endre, az Ossian frontembere szeptember végén első szólólemezével jelentkezik, az album címadó dalához, a Békesség sugárúthoz készített videoklip pedig máris megtekinthető a hajtás után.

A Hármashatár-hegyen és Pilisvörösvár környékén forgattunk. A klipben a mostani világ kicsit groteszk élhetetlenségét szerettük volna szembeállítani azzal a belső nyugalommal, melyre én (is) nagyon vágyok, mert szerintem az emberek jelentős része is hasonlóan gondolkodik. Nekem ez a kis kulcs-ötlet ugrott be, hogy mint egyfajta modern vándor, a vállamon, hátamon viszem fel a hegyre a mikrofonállványt, mint ahogy a gondjainkat, dolgainkat is szoktuk cipelni. Nagyon visszafogott jelképrendszerrel dolgoztunk - Kodolányi Imola barátunk munkáját dicséri a különböző felvételekből elkészült, nagyon szép képi világot felvonultató videó.

Életem során rengeteg csodálatos előadót és dalt volt szerencsém megismerni, és a többségük kiállta nálam az idő próbáját. Évtizedek után is ugyanazt a lelkesedést érzem irántuk, mindegyik nyomot hagyott bennem. Most pedig életemben először szólóban szerettem volna a saját, teljes zenei világomat, a hatásaimat még jobban bemutatni nektek. Ha neked is eleged van ebből a megőrült világból, akkor a Békesség sugárúton keresztül tarts velem erre a kis zenei szigetre, ahol non-stop szól a Rock ’N’ Roll’ Rádió!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5517922741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása