Rozsdagyár

XANDRIA - Klippremier: You Will Never Be Our God

2022. szeptember 07. - Jurancsik Eszter

newxandria.jpg

Májusban aktivizálta magát a tetszhalott állapotban lévő Xandria. A szimfo-metalos csapat Dianne van Giersbergen botrányoktól cseppet sem mentes kiválása után néhány koncertet Aeva Maurelle-lel (ex-Aeverium) csinált végig, majd csend borult a zenekar háza tájára.

Mint kiderült, Marco Heubaum alapítót leszámítva az összes tag lecserélődött, új énekesnőjük pedig a görög-francia származású, de Németországban élő Ambre Vourvahis lett, a 30 éves hölgy pedig a Reborn című dalban mutatkozott be a rajongóknak.

Készül az együttes új albuma is, amelyről egyelőre pontos infókat nem tudni, ám a mai nappal megérkezett a második videoklipes dal, amely a You Will Never Be Our God címet viseli, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5717926247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása