Rozsdagyár

IRON MAIDEN - Jövő nyáron európai arénaturnéra indul a brit csapat

2022. október 06. - Kovenant

im.jpg

Az Iron Maiden 2023 nyarán új turnéra indul Európában: a The Future Past Tour elnevezésű sorozat során a legújabb korongjuk, a "Senjutsu" olyan dalai is elhangoznak majd (az anyagról írt kritikánk ITT olvasható), melyet élőben még sosem játszott a zenekar, illetve az 1986-os "Somewhere In Time" lemezre is külön hangsúlyt fektetnek majd, természetesen az elmaradhatatlan egyéb klasszikus slágereikkel együtt. 

Rengeteg dalt követeltek tőlünk a rajongók az évek során az 1986-os albumunkról, így most el is játsszuk ezeket, no meg természetesen néhány olyat is, melyekről tudjuk, hogy imádni fogjátok őket! Nagyon király lesz végre a "Senjutsu" lemezünk epikusabb szerzeményeit is előadni. régóta vártunk már erre! 2023 nagyon izgalmas év lesz és nagyon várjuk, hogy mindenkivel találkozhassunk az Egyesült Királyságban, Írországban és Európában is! (Steve Harris)

A zenekar jelenleg Észak-Amerikában fejezi be a rendkívül látványos Legacy Of The Beast World Tour elnevezésű koncertsorozatát, melyet a koronavírus-járvány két évre megszakított és két alkalommal is újra kellett ütemezni azt. A turné 2018 májusában indult Tallinnban, Észtországban, mely az első volt a 33 országban megtartott 139 buliból. Az október 27-én Tampában, Florida államban záródó sorozat hárommillió rajongót vonzott. 

Eddig a brit dátumokon kívül lengyel, német, svájci, holland, olasz és belga időpontokról tudni, de természetesen az együttes hivatalos honlapján folyamatosan kerülnek majd fel az újabb koncertek részletei is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9817948146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása