Rozsdagyár

IRON MAIDEN - Budapesten indítja 50 éves jubileumi turnéját a legendás brit heavy metal csapat

2024. szeptember 19. - Kovenant

iron_maiden_2024_john_mcmurtrie.jpeg

Az Iron Maiden jövőre Run For Your Lives elnevezésű világkörüli turnéját Budapesten indítja május 27-én, amelyet további 27 stadion-, fesztivál- és arénakoncert követ Európa-szerte. A turné azt is ünnepli, hogy jövőre lesz 50 éve annak, hogy Steve Harris 1975 végén megalapította a zenekart, és ennek örömére egy nagyon különleges programot ígérnek a Maiden-rajongóknak, amely átfogja a zenekar első kilenc stúdiólemezét az "Iron Maiden" debütalbumtól a "Fear Of The Dark" korongig, minden idők leglátványosabb és legkomplexebb show-jával (a csapat előző két lemezéről ITT és ITT írtunk kritikát).

A turnéindító show 2025. május 27-én a Budapest Arénában lesz. Jegyek szeptember 26-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Mint mindig, most is lesz exkluzív elővásárlási lehetőség az Iron Maiden Fan Club-tagok számára szeptember 24-én 10 órától, a regisztrált Live Nation-tagok pedig szeptember 25-én 10 órától csatlakozhatnak az elővásárlási lehetőséghez. Minden koncerthez elérhetők lesznek a Trooper VIP-csomagok is.

Bruce Dickinson énekes így nyilatkozott:

A jövő év nagyon különleges lesz az IRON MAIDEN számára, és a rajongóinknak egy igazi, “egyszer az életben” élményt fogunk nyújtani. Ez egy olyan turné lesz, amely mosolyt csal az arcotokra és ujjongást a torkotokba. Ha már láttál bennünket korábban, akkor készülj fel, hogy ez az élmény egy teljesen új szintre emelkedik. Ha még sosem láttál bennünket, akkor mégis mi az ördögért vártál eddig? Most itt a lehetőség, hogy megtudd, miről maradtál le! Az IRON MAIDEN buli biztosan magával fog ragadni téged!

Rod Smallwood menedzser hozzátette:

50 év Maiden és én 46-ot láttam belőlük! Jóval több mint 100 millió eladott album, közel 2500 koncert 64 országban – és a számláló még megy -, sok milliónyi rajongó és még mindig élvezzük minden másodpercét és minden egyes turnét egy új kihívásnak tekintünk, hogy valami mást és izgalmasat nyújtsunk a rajongóiknak. És ezen a különleges turnén minden lehetőséget megragadunk erre! Az első kilenc album klasszikusait és rajongói kedvenceit fogjuk játszani, az "Iron Maiden" albumtól a "Fear Of The Dark" korongig, amelyek közül sokat már évek óta nem játszottunk, és sok olyan is hallható lesz, amit valószínűleg soha többé nem fogunk játszani a jövőben.

Már hónapok óta keményen dolgozunk egy még látványosabb és aprólékosan kidolgozott új show összeállításán, amely még jobban életre kelti majd a dalokat, mint ahogyan eddig valaha is képesek voltunk rá. Ez egy óriási év lesz az Iron Maiden és természetesen Eddie számára, és nagyon izgatottak vagyunk amiatt, amit a rajongók számára tartogatunk az 50. évünk során. Ígérem, mindannyian nagyon fogtok örülni!

A turné első szakaszán – Budapestet is beleértve – az amerikai Halestorm lesz az előzenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9518495112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása