Rozsdagyár

METALLICA - Klippremier: Lux Æterna

2022. november 28. - Kovenant

metallica_2022.jpeg

2023. április 14-én érkezik a veterán amerikai thrash metal brigád, a Metallica tizenkettedik stúdióalbuma "72 Seasons" címmel, melyről most a Lux Æterna című első előzetes dal klipje nézhető meg a hajtás után (a csapat előző lemezéről ITT írtunk kritikát) James Hetfield nyilatkozatával együtt.

72 évszak. Életünk első 18 éve, mely alapvetően megszabja valós vagy hamis énünk körvonalait. A koncepció az volt, hogy a szüleink mondták meg nekünk, hogy kik vagyunk, azaz be is skatulyáztak minket, hogy mi lehet belőlünk, milyen személyiséggé válhatunk. Azt hiszem, ennek a legérdekesebb része az, hogy ezen alapállításokat és ezeknek a világról alkotott képünkre tett hatásait folyamatosan tanulmányozzuk. A felnőtt életünk legnagyobb részében újrajátsszuk azt, ahogy ezekre a gyermekkori tapasztalatokra reagáltunk. Maradjunk-e a gyermekkorunk rabjai vagy ezeket a ránk rakott láncokat ledobjuk: ez a kérdés. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6317989766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása