Rozsdagyár

FEKETE PONT - Klippremier: Hiába vársz

2022. december 15. - Kovenant

fekete_pont_4.jpg

A Fekete Pont zenekar az év végén új számmal jelentkezett Hiába vársz címmel. A csapat dalainak sorában ötödik számként a tervek szerint egy társadalom- és hatalomkritikus dalt szerettek volna kiadni, ám úgy vélték, hogy elég sok rossz dolog történt már ebben az évben így is, ezért úgy döntöttek, hogy inkább egy Fekete Pontosan pozitívabb kicsengésű tételt osztanak meg a közönséggel.

Vannak emberek, akik valamilyen oknál fogva nem tehetik meg, hogy teljes életet éljenek. Vannak emberek, akik saját magukat zárják börtönbe, de sokunknál ott a lehetőség és rajtunk múlik, hogy bármennyire is szar a világ körülöttünk úgy alakítsuk az életünket, hogy élvezzük az utunkat amíg tart.

2022-re ez számukra a végszó, valamint december 17-én az Astoriánál, a Fészek Kultúrklubban tartanak egy évzáró koncertet, amire mindenkit szívesen látnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7718002700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása