Rozsdagyár

METALLICA - Klippremier: Screaming Suicide

2023. január 24. - Kovenant

metallica_2022.jpeg

2023. április 14-én érkezik a veterán amerikai thrash metal brigád, a Metallica tizenkettedik stúdióalbuma "72 Seasons" címmel, melyről most a Screaming Suicide című második előzetes dal klipje nézhető meg a hajtás után James Hetfield nyilatkozatával együtt (a csapat előző lemezéről ITT írtunk kritikát).

A Screaming Suicide című dal az öngyilkosság tabunak számító fogalmáról szól. A célunk, hogy a magunkban megélt sötétségről énekeljünk. Teljes képtelenség azt gondolni, hogy tagadnunk kéne azt, hogy néha vannak ilyen gondolataink. Hiszem, hogy a legtöbb emberben már felmerültek ezek az érzések. Ezzel szembenézni azt jelenti, hogy kimondjuk a kimondhatatlant. Ha ez egy valódi emberi tapasztalat, akkor képesnek kell lennünk erről beszélni. Nem vagyunk ezzel egyedül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2918033510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása