Rozsdagyár

DΛRKMESS - Megjelent a második EP "Khaos" címmel

2023. február 20. - Kovenant

darkmess_khaos_bandphoto_2023_bawhorizontal_logo.jpg

Újra fedélzeten a Darkmess. Két kislemez után végre elérkezett az idő, hogy meghallgassuk a “Khaos” című EP-t teljes terjedelmében. Bár az anyag ugyan csak két, még meg nem jelent dalt tartalmaz, mégis annyi nüansznyi finomsággal kecsegtet, hogy biztosan az sem fog csalódni, aki már az összes cuccukkal képben van. Ráadásul a Perpetual Apocalypse remaszterelt formában kap helyet a kiadványon.

Aki még nem ismeri ezt a sokrétű, egyáltalán nem mainstream, de annál izgalmas formációt, annak érdemes bepillantani az eddig nem túl hosszú, de annál izgalmasabb történetükbe. A zenekar 2019-ben alakult, amikor is a két alapítótag kísérletezésbe kezdett és elkezdték írni az "Λrk" című kislemezt, amely végül 2020-ban jelent meg. Az EP megjelenése után a zenekar négyfős, teljes zenekarrá bővült és folytatta a közös dalszerzést, melynek eredményeképpen sötétebb atmoszférájú, de ugyanakkor komplexebb hangszerelésű dalok kerekedtek ki.

Most pedig itt van a "Khaos" című kislemez, amely egy új attitűdjét mutatja meg a hazai metal underground világának. Kaptunk négy dalt, amely diszharmonikus, mély és nyomasztó, a végén valahol mégis ott egy igencsak erős, amely az egész zenekar iszonyatos energiáját és életerejét adja. Extremitás, durvulás, meglepő fordulatok. Ezzel jellemezhető röviden a “Khaos”, úgyhogy ajánljuk azoknak, akik szeretik feszegetni a határaikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3218054422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása