Rozsdagyár

GUNS 'N ROSES - Júliusban Budapesten

2023. február 22. - Bodzilla
guns_1.jpg

július 19-én végre hozzánk is eljut minden idők egyik legnagyobb rockcsapata, a Guns 'N Roses. A zenekar az újjáalakulása óta, pontosabban mióta újra együtt zenél a három alapító tag, Axl, Slash és Duff, már többször megjárta Európát, de most végre itthon is megtekinthetjük őket a Puskás Arénában.

A Guns N’ Roses 2023-ban újra útra kel világkörüli turnéjával, stadionokban, fesztiválokon és arénákban fellépve a nyár és az ősz folyamán. Az utánozhatatlan rockbanda június 5-én Tel Avivban kezdi meg kiruccanását, majd a július 22-i athéni koncertjükig bejárják Európát. A turné augusztus 5-én folytatódik az észak-amerikai résszel, október 16-án a vancouveri koncerttel zárva a koncertkörutat. Belépőkhöz elsőként a hivatalos rajongói klub, a Nightrain tagjai juthatnak február 22-én 10 órától. Jegyelővételi lehetőség a regisztrált Live Nation-tagok számára is elérhető lesz február 23-án 10 órai kezdettel. 

A teljeskörű jegyértékesítés február 24-én, pénteken 10 órakor indul, a budapesti koncertre a www.livenation.hu oldalon keresztül. A rajongók különböző VIP-csomagok közül is választhatnak, amelyek többek között prémium jegyeket, koncert alatti VIP-bár lehetőséget, koncert előtti Paradise City Lounge bejutást, valamint limitált Guns N’ Roses VIP-ajándéktárgyakat is tartalmaznak.

A Guns N' Roses a mai napig a legdinamikusabb, legveszélyesebb és legmeghatározóbb amerikai rockegyüttes a zene történetében. A popkultúra részévé vált, mérföldkőnek számító 1987-es anyaguk, az "Appetite For Destruction" a valaha volt legnagyobb példányszámban elkelt amerikai debütáló albummá, és minden idők 11. legtöbbet eladott albumává vált, míg az újraegyesülésüket követő Not In This Lifetime elnevezésű turnéjuk (2016-2019) minden idők negyedik legnagyobb bevételű koncertturnéja lett, több mint 5 millió eladott jeggyel.

1991-ben a Guns N' Roses sokkolta a világot hétszeres platinalemez-státuszt elért "Use Your Illusion I" és "Use Your Illusion II" lemezeivel, amelyek megjelenésükkor kibérelték a Billboard-slágerlista első két helyét. A 100 millió feletti lemezeladásuk része még a "G N’ R Lies" (ötszörös platina), a "The Spaghetti Incident?" (platina), a "Greatest Hits" (ötszörös platina) valamint a "Chinese Democracy" (platina) albumok is. Arról nem is beszélve, hogy ők a világ egyik legtöbbet streamelt rockbandája, átlagosan havi 24 millió hallgatóval a Spotify-on.

A Guns N' Roses azonban nem áll le, 2023-ban az új turné mellett további meglepetések is várhatók – a Nightrain továbbra is teljes sebességgel robog. A Guns N’ Roses tagjai: Axl Rose (ének, zongora), Duff McKagan (basszusgitár), Slash (gitár), Dizzy Reed (billentyűs hangszerek), Richard Fortus (ritmusgitár), Frank Ferrer (dobok), és Melissa Reese (billentyűs hangszerek).

329605665_1536218113543255_1218722372879552074_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7218055038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása