Rozsdagyár

RIKI CHURCH - Elhunyt a Junkies volt basszusgitárosa

2023. február 25. - Kovenant

rcs.jpg

A Junkies hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy 53 éves korában elhunyt Riki Church (Biritz Tibor), a zenekar korábbi basszusgitárosa.

Riki Church két és fél éve távozott a csapatból, helyére Gravel Shores (Czakó Dániel) került. A zenész 26 évet töltött az együttesben, a budapesti születésű, de az Egyesült Államokban felnövő és élő basszusgitáros a távozásáig a zenekar minden addigi lemezén szerepelt. Kiválása után vissza is tért Los Angelesbe (a Junkies 2019-es albumáról ITT írtunk kritikát).

Drága Riki!

Próbáljuk megérteni, hogy nem vagy többé. Üresség és végtelen szomorúság marad utánad. Még tudtunk veled beszélni az elmúlt napokban, együtt reménykedtünk, hogy végül jóra fordul minden. Sajnos nem így történt. Életünk hatalmas darabját viszed magaddal.

Nyugodj békében!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3518057924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása