Rozsdagyár

KREATOR / BIOHAZARD - Közös headliner buli a Barba Negrában

2023. március 07. - Bodzilla

0306kreatorbio.jpg

A nyár egyik legütősebb bulijára kerül sor augusztus 1-én a Barba Negrában. A Cobra Agency, a K2 Agency, a H-Music, a Rock 1, a Barba Negra és a Fesztivál FM szervezésében  közös headliner bulival érkezik a Kreator és a Biohazard, vendégük pedig a Terror lesz.

A Kreator legutóbb tavaly augusztusban járt nálunk a legutóbbi albumuk, a "Hate Über Alles" turnéjával. A Lamb Of God társaságában csaptak egy ütős bulit, a  Barba Negra régi helyén, melyről ITT írtunk. Nemrég egy közös dallal is előrukkolt a két csapat (legutóbbi albumaikról ITT és ITT írtunk kritikát).

A Terror szintén tavaly volt itt, majdnem kétszer is. Nyáron az első ízben megrendezett Toxic Weekenden csaptak hatalmas bulit, viszont az októberre tervezett Lionhearttal közös koncertjük elmaradt.

A tavalyi év egyik szenzációja volt a klasszikus Biohazard újjáalakulása. Bár ők is gyakori vendégek nálunk (már amennyire az aktív és passzív időszakaik lehetővé tették), a klasszikus felállással mindössze kétszer jártak itt.  Mindhárom zenekar bizonyította már, hogy képes külön-külön is brutál jó bulit csinálni, így ebben az összeállításban bivalyerős nyári estének nézünk elébe. Érdemes hát mihamarabb lecsapni a jegyekre, melyeket ITT lehet beszerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1318065676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása