Rozsdagyár

GYÁRKERT - Papa Roach, Hollywood Undead és Iggy Pop az új koncerthelyszínen

2023. május 25. - Bodzilla

d3f52cf7f3091cd2a7df60bd33cb147ca4353a5f.jpg

Új szabadtéri koncerthelyszínnel gyarapodott a hazai paletta. Veszprémben, a Jutasi u. 3. szám alatt nyitotta meg kapuit a Gyárkert-KultúrPark, ahol a hazai pop-rock előadók színe-java mellett nemzetközi sztárok is tiszteletüket teszik a nyár folyamán.

Június 2-án a Tankcsapda koncertjét tekinthetjük meg, majd június 13-án a Papa Roach fog fergeteges rockpartyt csapni a  Hollywood Undead társaságában. Július 29-én érkezik a Road, majd másnap, július 30-án Iggy Pop mutatja meg, mivel érdemelte ki a punk keresztapja becenevet.

A Gyárkert KultúrPark Veszprém pop-up rendezvényhelyszíne, mely számos magyar és külföldi előadó koncertjével várja az idelátogatókat. Napközben kapui nyitva állnak, ilyenkor közparkként szabadon látogatható, a gyermekek számára a park területén található játszótér remek szórakozást nyújthat. A Gyárkert az együvé tartozás és a közös emlékek megélésének helyszíne.

Az 5000 fő befogadására képes rendezvényhelyszín kéthektáros körbekerített területen várja a veszprémieket és a városba látogatókat. A vendégek a gasztronómia helyi szereplőivel találkozhatnak a Gyárkertben, mivel tucatnyi veszprémi vendéglátóhely települ ki egy-egy rendezvény alkalmával.

A Gyárkert KultúrPark területén található a Közösségek Kertje. A növényládákból felépített installáció a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programban részt vevő 116 település összefogásának állít emléket. A településeket a növényládákban elhelyezett facsemeték szimbolizálják. A Közösségek Kertje mindenki számára megközelíthető művészeti alkotás, azonban a facsemeték négy év eltelte után a növényládákkal együtt a hozzájuk tartozó településre kerülnek. Ezzel állítanak emléket a 2023-as összefogásnak.

Az egykori Balaton Bútorgyár területén a Gyárkert KultúrParknak két bejárata van. A főbejárat a Balaton Pláza felől közelíthető meg, a második bejárat pedig a veszprémi autóbusz-állomás mellett található (a Jutasi úton). Külön akadálymentesített bejárat a főbejáratnál kapott helyet. 

A jegypénztárakban kártyás és készpénzes fizetésre is lehetőség van, de a vendéglátó egységek készpénzmentesek, úgynevezett cashless (Festipay) rendszerrel működnek, azonban a látogatók a saját érintős bankkártyájukat is tudják használni. Igénybevehetők a helyszínen megtalálható Festipay-pontok is, ahol a vendégek készpénzt tölthetnek fel a Festipay-es kártyájukra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2818131870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása