Rozsdagyár

S.O.O.T. - Klippremier: Ember cipelte

2023. augusztus 26. - Kovenant

soot_2021_1.jpg

A S.O.O.T. zenekar hamarosan megjelenő harmadik lemeze felvezetéseként egy újabb klippel jelentkezett. A Kollár Ádám gitáros-dalszerző által megálmodott és vezetett projekt - ahogy a kezdetektől, úgy most is - vendégénekesekkel készítette el a "Signed Out On Third" dalait.

Az új albumon is illusztris a közreműkők névsora: Budai Petur (ex-Aebsence), Csiaki Márk (Zeng), Komáromi Gergely (ex-Omega Diatribe), Lőcsei Bence, Rákóczi Antal (ex-Baby Bone, Nemember), Sándor Éva (Together Gospel Singers) és Török Viktor (Marcello's Mystical Mond, Vicodin, Juice). A lemez kiemelt vendége Michelle A. Julyan /PRS pulse artist/ amerikai gitáros, míg billentyűkön Maros Zoltán közreműködött egy szám erejéig.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9118201641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása