Rozsdagyár

THE WALLKIDS - Dalpremier: Ketten

2023. szeptember 18. - Kovenant

the_wallkids_2023a.jpg

A The Wallkids zenekar elkészítette a legújabb dalát Ketten címmel. A fiúk egy igazi régi vágású, '90-es éveket idéző, Green Day-es hangulatú dallal rukkoltak elő. A dal szövege ahogy a cím is jelzi, egy szerelmes dal, pop-punk stílusban. A punkok is lehetnek romantikusak!

Az együttes folyamatos dalszerzésben van és koncertre készül. A nyár a klipkészítés jegyében is telt, egy szórakoztató kisfilmet forgattak Szabó Norman rendezővel. Húzós forgatás volt, izzadtak a srácok rendesen, de megérte. A klippremier még odébb van, egyelőre a dalt pörgetik a médiában. Egy másik is klip is tervben van, egyelőre a sztorin dolgoznak a fiúk. Lassan összeáll az új lemezük is, még pár dal kell és meglesz a teljes anyag.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6718217091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása